Dierenambulance naar zeehond in Bloemendaal, overrijdt vrouw op het strand (video)

Dierenambulance naar zeehond in Bloemendaal, overrijdt vrouw op het strand (video)

Vrijdag 17 juni 2022 om 16:53

In Bloemendaal is een vrouw zwaargewond geraakt doordat ze werd overreden door een dierenambulance. De ambulance werd gebeld omdat een zeehond op het strand van Bloemendaal bivakkeerde. De dame zou foto’s hebben gemaakt van de zeehond en weer op haar handdoek zijn gaan liggen, toen de bestuurder van de dierenambulance haar over het hoofd zag en over haar heen reed. De vrouw is met de traumahelikopter afgevoerd, er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeluk.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dierenambulance</em> naar zeehond in Bloemendaal, overrijdt vrouw op het strand (video) In Bloemendaal is een vrouw zwaargewond geraakt doordat ze werd overreden door een dierenambulance. De ambulance werd gebeld omdat een zeehond op het strand van Bloemendaal bivakkeerde. De dame zou foto’s hebben gemaakt van de zeehond en weer op haar handdoek zijn gaan liggen, toen de bestuurder van de dierenambulance haar over het hoofd zag en over haar heen reed. De vrouw is met de traumahelikopter afgevoerd, er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeluk. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van de geboren Chimpansee in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video » Video: duizenden bijen maken nest zich in fietstas in Haarlem: 'Enorm schrikken' Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's