Johan Derksen over eerste seizoen Vandaag Inside: "Alles was kut, maar goede kijkcijfers"

Johan Derksen over eerste seizoen Vandaag Inside: "Alles was kut, maar goede kijkcijfers"

Vrijdag 17 juni 2022 om 21:53

De mannen van Vandaag Inside gaan na vanavond met een uitgebreide zomervakantie. Voordat Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp lekker in het zonnetje gaan genieten van hun vakantie, blikken ze in RTL Boulevard uitgebreid terug op het veelbewogen seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> over eerste seizoen <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Alles was kut, maar goede kijkcijfers&quot; De mannen van Vandaag Inside gaan na vanavond met een uitgebreide zomervakantie. Voordat Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp lekker in het zonnetje gaan genieten van hun vakantie, blikken ze in RTL Boulevard uitgebreid terug op het veelbewogen seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Alles was kutVan drie naar vijf dagen en niet alleen maar over voetbal babbelen, was voor Johan en Wilfred wel even aanpoten. "Alles was kut, maar goede kijkcijfers", aldus Johan Derksen. Mediaverslaggever Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het eerste seizoen van de talkshow. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Johan Derksen over eerste seizoen Vandaag Inside: "Alles was kut, maar goede kijkcijfers"

Alles was kut
Van drie naar vijf dagen en niet alleen maar over voetbal babbelen, was voor Johan en Wilfred wel even aanpoten. "Alles was kut, maar goede kijkcijfers", aldus Johan Derksen. Mediaverslaggever Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over het eerste seizoen van de talkshow.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's