Children of the Labyrinth aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Children of the Labyrinth aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Children of the Labyrinth

Children of the Labyrinth aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het kader van Wereldvluchtelingendag is de korte filmreeks Children of the Labyrinth deze week van maandag tot en met vrijdag te zien op NPO 2. Filmmakers Philip Brink en Marieke van der Velden reisden af naar Griekenland en vroegen ouders op de vlucht een brief te schrijven aan hun kinderen. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden Children of the Labyrinth: gevluchte ouders schrijven brief aan kind Bekijk deze video » Dichte deurenIn Children of the Labyrinth lezen de ouders de brieven aan hun kinderen voor. Ze beschrijven de dag waarop hun kind werd geboren, de liefde en de toekomstdromen. Ook vertellen ze over hun thuisland, de reden van hun vlucht en hoe het voelt om verstrikt te raken in een labyrint van dichte deuren. Deze brieven zijn een eerbetoon aan alle kinderen op de vlucht. SchuldigAsma - gevlucht uit Syrië - schrijft aan haar zoon Muhammad dat ze nog nooit een jongen heeft gezien die knapper is dan hij. De Afghaanse vader Nazir-Ahmad hoopt dat zijn dochter Yasna altijd haar eigen weg zal bewandelen. Fabiola uit Kameroen belooft haar zoon om zowel moeder als vader voor hem te zijn. En Latifa uit Afghanistan voelt zich schuldig over de situatie van haar dochter Mozhda. Bekijk ook Heftig: asielzoekers Ter Apel lagen buiten te slapen (RTL Nieuws) Bekijk deze video » De Gevluchte Gast vanaf maandag op NPO 2: bekijk de eerste aangrijpende beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het kader van Wereldvluchtelingendag is de korte filmreeks Children of the Labyrinth deze week van maandag tot en met vrijdag te zien op NPO 2. Filmmakers Philip Brink en Marieke van der Velden reisden af naar Griekenland en vroegen ouders op de vlucht een brief te schrijven aan hun kinderen.

Dichte deuren
In Children of the Labyrinth lezen de ouders de brieven aan hun kinderen voor. Ze beschrijven de dag waarop hun kind werd geboren, de liefde en de toekomstdromen. Ook vertellen ze over hun thuisland, de reden van hun vlucht en hoe het voelt om verstrikt te raken in een labyrint van dichte deuren. Deze brieven zijn een eerbetoon aan alle kinderen op de vlucht.

Schuldig
Asma - gevlucht uit Syrië - schrijft aan haar zoon Muhammad dat ze nog nooit een jongen heeft gezien die knapper is dan hij. De Afghaanse vader Nazir-Ahmad hoopt dat zijn dochter Yasna altijd haar eigen weg zal bewandelen. Fabiola uit Kameroen belooft haar zoon om zowel moeder als vader voor hem te zijn. En Latifa uit Afghanistan voelt zich schuldig over de situatie van haar dochter Mozhda.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Children of the Labyrinth aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV