Irene Schouten gaat voorlopig niet op huwelijksreis: "Ik moet elke dag trainen"

Irene Schouten gaat voorlopig niet op huwelijksreis: "Ik moet elke dag trainen"

Irene Schouten stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar geliefde, Dirkjan Mak. Ze houden allebei hun eigen achternaam en zeggen graag op huwelijksreis te willen naar Australië en Nieuw-Zeeland, maar dat zit er voorlopig nog niet in. De reden? "Ik moet elke dag trainen," aldus Schouten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Irene Schouten</em> gaat voorlopig niet op huwelijksreis: &quot;Ik moet elke dag trainen&quot; Irene Schouten stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar geliefde, Dirkjan Mak. Ze houden allebei hun eigen achternaam en zeggen graag op huwelijksreis te willen naar Australië en Nieuw-Zeeland, maar dat zit er voorlopig nog niet in. De reden? "Ik moet elke dag trainen," aldus Schouten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 19 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. GeloftesPresentator Humberto Tan zorgt voor een tamelijk ongemakkelijk moment als hij Irene en Dirkjan vraagt te vertellen wat de ander zo bijzonder maakt en waarom ze op elkaar zijn gevallen. Daarmee vraagt hij in feite om de geloftes te herhalen voor een groot televisiepubliek. Irene is in eerste instantie dan ook een beetje van haar stuk gebracht... Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Irene Schouten gaat voorlopig niet op huwelijksreis: "Ik moet elke dag trainen"

Geloftes
Presentator Humberto Tan zorgt voor een tamelijk ongemakkelijk moment als hij Irene en Dirkjan vraagt te vertellen wat de ander zo bijzonder maakt en waarom ze op elkaar zijn gevallen. Daarmee vraagt hij in feite om de geloftes te herhalen voor een groot televisiepubliek. Irene is in eerste instantie dan ook een beetje van haar stuk gebracht...

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV