Eerste beelden Children of the Labyrinth: gevluchte ouders schrijven brief aan kind

Eerste beelden Children of the Labyrinth: gevluchte ouders schrijven brief aan kind

Maandag 20 juni 2022 om 11:57

Children of the Labyrinth is een korte documentaireserie die vanaf vanavond te zien is op NPO 2. Deze serie volgt filmmakers Philip Brink en Marieke van der Velden die naar Griekenland afreizen. Ze spreken met ouders die op de vlucht zijn en vragen hen om een brief te schrijven aan hun kinderen. In Children of the Labyrinth lezen de ouders deze indrukwekkende brieven aan hun kinderen voor, ze vertellen onder meer hoe het is om te verdwalen in een labyrint van dichte deuren.

Bekijk de eerste beelden van Children of the Labyrinth hieronder.

De korte documentairereeks Children of the Labyrinth is van maandag 20 tot en met vrijdag 25 juni dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Children of the Labyrinth terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden <em>Children of the Labyrinth</em>: gevluchte ouders schrijven brief aan kind Children of the Labyrinth is een korte documentaireserie die vanaf vanavond te zien is op NPO 2. Deze serie volgt filmmakers Philip Brink en Marieke van der Velden die naar Griekenland afreizen. Ze spreken met ouders die op de vlucht zijn en vragen hen om een brief te schrijven aan hun kinderen. In Children of the Labyrinth lezen de ouders deze indrukwekkende brieven aan hun kinderen voor, ze vertellen onder meer hoe het is om te verdwalen in een labyrint van dichte deuren. Bekijk de eerste beelden van Children of the Labyrinth hieronder. De korte documentairereeks Children of the Labyrinth is van maandag 20 tot en met vrijdag 25 juni dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Children of the Labyrinth terugkijken bij Gids.tv. Sex Actually with Alice Levine vanaf vrijdag op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Tussen de Amerika's: zo omarmen de Kuna's genderfluïditeit en homoseksualiteit Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's