Peter in Familie Gillis: massa is kassa: "Ik heb het idee dat ik te hard ga"

Peter in Familie Gillis: massa is kassa: "Ik heb het idee dat ik te hard ga"

In Familie Gillis: massa is kassa stapt Peter Gillis vol goede moed op zijn cardioapparaat. Met termen als “Hoppatee” en “Ik word hier foxwild van” begint hij aan zijn training en vertelt over zijn vorderingen op het gebied van zijn gezondheid. Gaandeweg blijkt dat het programma voor beginners voor de snel bezwete Peter toch wat te hoog gegrepen is: "Ik heb het idee dat ik te hard ga". Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Peter in <em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: &quot;Ik heb het idee dat ik te hard ga&quot; In Familie Gillis: massa is kassa stapt Peter Gillis vol goede moed op zijn cardioapparaat. Met termen als “Hoppatee” en “Ik word hier foxwild van” begint hij aan zijn training en vertelt over zijn vorderingen op het gebied van zijn gezondheid. Gaandeweg blijkt dat het programma voor beginners voor de snel bezwete Peter toch wat te hoog gegrepen is: "Ik heb het idee dat ik te hard ga". Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Mark Gillis wordt flink door elkaar geschud tijdens Jeep-rit (Massa is Kassa) Bekijk deze video » John de Bever geeft Peter Gillis voetballes: "Ga jij maar in het doel" (video) Bekijk deze video » ")

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV