Op1 gemist? Leefomstandigheden van kinderen in azc’s zijn erg slecht: 'Nood is hoog'

Op1 gemist? Leefomstandigheden van kinderen in azc’s zijn erg slecht: 'Nood is hoog'

Maandag 20 juni 2022 om 23:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Leefomstandigheden van <em>kinderen</em> in azc’s zijn erg slecht: 'Nood is hoog' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De overheid moet beter zorgen voor kinderen in azc's. Volgens twee inspecties zijn de leefomstandigheden voor de kinderen erg slecht. Volgens hen is de situatie schadelijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Akhrat Selevani is te gast in Op1 en maakte het negen jaar lang mee. Ze zegt: 'Ik denk dat de politiek niet weet over wie ze het hebben en hoe hoog de nood is. Het gaat om kinderen. Dit is niet nieuw, het speelt al jaren.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Leefomstandigheden van kinderen in azc’s zijn erg slecht: 'Nood is hoog'

De overheid moet beter zorgen voor kinderen in azc's. Volgens twee inspecties zijn de leefomstandigheden voor de kinderen erg slecht. Volgens hen is de situatie schadelijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Akhrat Selevani is te gast in Op1 en maakte het negen jaar lang mee. Ze zegt: 'Ik denk dat de politiek niet weet over wie ze het hebben en hoe hoog de nood is. Het gaat om kinderen. Dit is niet nieuw, het speelt al jaren.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's