Saskia Belleman was bij rechtszaak Willem Engel: 'Kreeg veel ruimte in rechtszaal' (video)

Saskia Belleman was bij rechtszaak Willem Engel: 'Kreeg veel ruimte in rechtszaal' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Viruswaarheid-voorman Willem Engel werd eerder dit jaar gearresteerd op verdenking van opruiing. Vandaag diende de eerste zitting en Saskia Belleman was erbij. In Op1 doet ze verslag.

Lees verder onder de video.

Saskia Belleman was bij rechtszaak <em>Willem Engel</em>: 'Kreeg veel ruimte in rechtszaal' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Viruswaarheid-voorman Willem Engel werd eerder dit jaar gearresteerd op verdenking van opruiing. Vandaag diende de eerste zitting en Saskia Belleman was erbij. In Op1 doet ze verslag. Lees verder onder de video. VervolgingDe rechtbank in Rotterdam zei vanmorgen in een tussentijdse zitting dat 'juist hier het debat over vrijheid van meningsuiting gevoerd moet worden' en dat het OM daarom mag doorgaan met de vervolging van Willem Engel. Belleman: 'Deze rechter heeft echt met hem gesproken en naar hem geluisterd. Engel kreeg veel ruimte.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Thomas van Groningen in Op1 over aanpak asielcrisis: 'Oplossing is er nog niet' Bekijk deze video » Op1 gemist? Leefomstandigheden van kinderen in azc’s zijn erg slecht: 'Nood is hoog' Bekijk deze video » Saskia Belleman over rechtszaak tegen Willem Engel: 'Tweets hebben bepaalde lading' Bekijk deze video » Philip Freriks en Maarten van Rossem over jubileum De Slimste Mens: 'Er is geen geheim' Bekijk deze video »
Talkshow :
Saskia Belleman was bij rechtszaak Willem Engel: 'Kreeg veel ruimte in rechtszaal' (video)

Vervolging
De rechtbank in Rotterdam zei vanmorgen in een tussentijdse zitting dat 'juist hier het debat over vrijheid van meningsuiting gevoerd moet worden' en dat het OM daarom mag doorgaan met de vervolging van Willem Engel. Belleman: 'Deze rechter heeft echt met hem gesproken en naar hem geluisterd. Engel kreeg veel ruimte.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV