Han ten Broeke over mogelijke escalatie Kaliningrad: "Hadden we liever niet gezien"

Han ten Broeke over mogelijke escalatie Kaliningrad: "Hadden we liever niet gezien"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Han ten Broeke</em> over mogelijke escalatie <em>Kaliningrad</em>: &quot;Hadden we liever niet gezien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Han ten Broeke schoof dinsdagavond aan bij Op1 om een mogelijke verdere escalatie van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne te bespreken. Die speelt zich niet af in Oekraïne, maar in Kaliningrad - een exclave van Rusland. Litouwen wil treinen gaan blokkeren die via Wit-Rusland naar Rusland rijden, maar hoe zal dit door Vladimir Poetin worden opgevat? Eén ding is duidelijk: Ten Broeke had de huidige gang van zaken "liever niet gezien" en vindt dat Litouwen dit eerst had moeten aankondigen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Han ten Broeke over mogelijke escalatie Kaliningrad: "Hadden we liever niet gezien"

Han ten Broeke schoof dinsdagavond aan bij Op1 om een mogelijke verdere escalatie van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne te bespreken. Die speelt zich niet af in Oekraïne, maar in Kaliningrad - een exclave van Rusland. Litouwen wil treinen gaan blokkeren die via Wit-Rusland naar Rusland rijden, maar hoe zal dit door Vladimir Poetin worden opgevat? Eén ding is duidelijk: Ten Broeke had de huidige gang van zaken "liever niet gezien" en vindt dat Litouwen dit eerst had moeten aankondigen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV