3Doc: Eindeloos gepest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Eindeloos gepest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Eindeloos gepest gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de indrukwekkende, maar heftige documentaire Eindeloos gepest opnieuw te zien op NPO 3. Deze documentaire werd eerder dit jaar al eens uitgezonden en vertelt het verhaal van Maryana, die niet meer verder wilde leven omdat het pestleed voor haar ondraaglijk werd. NabestaandenAan de hand van verhalen van haar familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana was en wat haar bezig hield. Alle nabestaanden hebben dezelfde boodschap: laten we hiervan leren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. We krijgen een beeld van een meisje dat one of a kind was en zich ontwikkelt tot een eigenzinnige tiener. AchtervolgdDat Maryana haar eigen ding deed en eigen stijl had, zorgt er op de lagere school al voor dat ze gepest wordt. Op de middelbare school gaat het goed, maar buiten de school weten de pesters haar in het dorp nog steeds te vinden. Ze wordt regelmatig achtervolgd, aan haar haren getrokken of van haar fiets afgetrapt. Als Maryana thuis is, gaat het pesten online door. :[broadcast:videos](ids:"455999,452715" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Woensdag 22 juni 2022 om 23:05

Vanavond is de indrukwekkende, maar heftige documentaire Eindeloos gepest opnieuw te zien op NPO 3. Deze documentaire werd eerder dit jaar al eens uitgezonden en vertelt het verhaal van Maryana, die niet meer verder wilde leven omdat het pestleed voor haar ondraaglijk werd.

Nabestaanden
Aan de hand van verhalen van haar familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana was en wat haar bezig hield. Alle nabestaanden hebben dezelfde boodschap: laten we hiervan leren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. We krijgen een beeld van een meisje dat one of a kind was en zich ontwikkelt tot een eigenzinnige tiener.

Achtervolgd
Dat Maryana haar eigen ding deed en eigen stijl had, zorgt er op de lagere school al voor dat ze gepest wordt. Op de middelbare school gaat het goed, maar buiten de school weten de pesters haar in het dorp nog steeds te vinden. Ze wordt regelmatig achtervolgd, aan haar haren getrokken of van haar fiets afgetrapt. Als Maryana thuis is, gaat het pesten online door.

:[broadcast:videos](ids:"455999,452715" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's