Humberto: uitkering Renee werd stopgezet omdat ze boodschappen voor haar moeder deed

Humberto: uitkering Renee werd stopgezet omdat ze boodschappen voor haar moeder deed

Woensdag 22 juni 2022 om 09:11

Bijstandsgerechtigde Renee van der Elburg deed boodschappen voor haar moeder, waarna haar uitkering werd stopgezet want dat mocht niet. Ze vertelt bij Humberto: 'Het was tijdens de coronaperiode en mijn moeder was toen 85. Ik wilde niet dat zij de winkels in ging want er was nog geen vaccinatie toen dus ik deed de boodschappen.'

6.000 euro niet gekregen
Het beschermen van haar moeder had grote gevolgen: 'Ik heb iets meer dan zes maanden zonder inkomsten gezeten.' Humberto vraagt Van der Elburg vervolgens wat ze per maand krijgt en dat blijkt 1.037 euro te zijn. 'Dus u heeft 6.000 euro niet gekregen. Hoe moest u dan leven?' Haar antwoord zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: uitkering <em>Renee</em> werd stopgezet omdat ze boodschappen voor haar moeder deed Bijstandsgerechtigde Renee van der Elburg deed boodschappen voor haar moeder, waarna haar uitkering werd stopgezet want dat mocht niet. Ze vertelt bij Humberto: 'Het was tijdens de coronaperiode en mijn moeder was toen 85. Ik wilde niet dat zij de winkels in ging want er was nog geen vaccinatie toen dus ik deed de boodschappen.' 6.000 euro niet gekregenHet beschermen van haar moeder had grote gevolgen: 'Ik heb iets meer dan zes maanden zonder inkomsten gezeten.' Humberto vraagt Van der Elburg vervolgens wat ze per maand krijgt en dat blijkt 1.037 euro te zijn. 'Dus u heeft 6.000 euro niet gekregen. Hoe moest u dan leven?' Haar antwoord zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: uitkering Renee werd stopgezet omdat ze boodschappen voor haar moeder deed

Actuele video's

Meer actuele video's