Zien: bijtende terrormier drijft mensen tot wanhoop

Zien: bijtende terrormier drijft mensen tot wanhoop

Woensdag 22 juni 2022 om 12:31

Veel mensen hebben er momenteel last van: mieren. De kleine insecten zitten met duizenden tegelijk in je tuin, zorgen voor losse tegels en vinden daarnaast ook regelmatig de weg naar binnen. Maar of dat nog niet erg genoeg is: de terrormier lijkt nu met een opmars bezig.

'Ze bijten ook'
Bij het mediterraanse draaigatje, zoals de terrormier officieel heet, werken alle koninginnen samen en dat heeft desastreuze gevolgen: 'Die maken heel veel werksters en investeren in een superkolonie", vertelt Jinze Noordijk van het Kenniscentrum Insecten. Een bezorgde Rotterdammer ondervindt de vervelende gevolgen daarvan aan den lijve: 'Ze bijten ook', vertelt hij. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder.

Zien: bijtende <em>terrormier</em> drijft mensen tot wanhoop Veel mensen hebben er momenteel last van: mieren. De kleine insecten zitten met duizenden tegelijk in je tuin, zorgen voor losse tegels en vinden daarnaast ook regelmatig de weg naar binnen. Maar of dat nog niet erg genoeg is: de terrormier lijkt nu met een opmars bezig. 'Ze bijten ook'Bij het mediterraanse draaigatje, zoals de terrormier officieel heet, werken alle koninginnen samen en dat heeft desastreuze gevolgen: 'Die maken heel veel werksters en investeren in een superkolonie", vertelt Jinze Noordijk van het Kenniscentrum Insecten. Een bezorgde Rotterdammer ondervindt de vervelende gevolgen daarvan aan den lijve: 'Ze bijten ook', vertelt hij. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Crash Miami Airport: zo ging het mis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: bijtende terrormier drijft mensen tot wanhoop

Actuele video's

Meer actuele video's