Rob de Nijs blikt terug op laatste concert: ‘Hoi het zit erop, maar ook jammer’

Rob de Nijs blikt terug op laatste concert: ‘Hoi het zit erop, maar ook jammer’

Rob de Nijs nam woensdag afscheid van zijn fans, hij stond echt voor de allerlaatste keer op het podium. “Het is een vreemde mix van dingen. Hoi, het zit erop. Aan de andere kant, wat jammer”, aldus De Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Lees verder onder de video.

<em>Rob de Nijs</em> blikt terug op laatste concert: ‘Hoi het zit erop, maar ook jammer’ Rob de Nijs nam woensdag afscheid van zijn fans, hij stond echt voor de allerlaatste keer op het podium. “Het is een vreemde mix van dingen. Hoi, het zit erop. Aan de andere kant, wat jammer”, aldus De Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson. Lees verder onder de video. De Nijs nog steeds verbaasd dat hij mensen raakt bij optreden“Het verbaast me nog steeds, als ik iets heb gezongen dat mensen daardoor geraakt worden.” Ook blikt de zanger terug op zijn bijzondere fans. “Ik heb volgens mij het beste publiek wat je je kan wensen. Niet het meest luidruchtige, maar als ze van mij houden en van het materiaal wat ik zing en de manier waarop ik het zing, dan is mijn leven compleet. En ben ik enigszins trots dat het me lukt om dat te doen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video) Bekijk deze video » Rob de Nijs zingt Malle babbe en Banger hart bij afscheidsconcert in rolstoel Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Nijs nog steeds verbaasd dat hij mensen raakt bij optreden
“Het verbaast me nog steeds, als ik iets heb gezongen dat mensen daardoor geraakt worden.” Ook blikt de zanger terug op zijn bijzondere fans. “Ik heb volgens mij het beste publiek wat je je kan wensen. Niet het meest luidruchtige, maar als ze van mij houden en van het materiaal wat ik zing en de manier waarop ik het zing, dan is mijn leven compleet. En ben ik enigszins trots dat het me lukt om dat te doen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob de Nijs blikt terug op laatste concert: ‘Hoi het zit erop, maar ook jammer’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV