Zien: Edwin Evers en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij Humberto

Zien: Edwin Evers en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij Humberto

Donderdag 23 juni 2022 om 09:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Edwin Evers</em> en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Na zijn carrière als radio-dj timmert Edwin Evers inmiddels flink aan de weg als artiest met een eigen band. Sterker nog: Evers speelt in het hele land al voor uitverkochte zalen. Woensdag was hij te gast bij Humberto om onder meer zijn nieuwe single 'Geef me je hand' live ten gehore te brengen, samen met Tessa Boomkamp. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Edwin Evers en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij Humberto

Na zijn carrière als radio-dj timmert Edwin Evers inmiddels flink aan de weg als artiest met een eigen band. Sterker nog: Evers speelt in het hele land al voor uitverkochte zalen. Woensdag was hij te gast bij Humberto om onder meer zijn nieuwe single 'Geef me je hand' live ten gehore te brengen, samen met Tessa Boomkamp.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's