Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video)

Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video)

Diederik Jekel over nieuwe <em>coronagolf</em>: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video) Wie dacht dat corona voltooid verleden tijd is, heeft het mis. Het virus is er nog steeds en de sluimerstand lijkt er ook weer af. Als kers op de taart roepen ondernemersorganisaties bedrijven op om de basis regels weer te gaan volgen om de oploop van het aantal besmettingen te beperken. Wat moet er nu gebeuren? Volgens Diederik Jekel moet de overheid in ieder geval niet te lang wachten met nieuwe maatregelen. Je hoort het in bovenstaande video van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart" Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice' Bekijk deze video » Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video) Bekijk deze video » Arno Kantelberg in RTL Boulevard: 'Lady Di deelde via haar kleding geheime berichten' Bekijk deze video » Horrorfilm Halina Reijn wereldwijd een hit: 'Zenuwachtigst voor Nederland' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video) Bekijk deze video » De Bevers over nieuw seizoen realityserie: 'Vind het zelf leuk om te zien' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video)

Wie dacht dat corona voltooid verleden tijd is, heeft het mis. Het virus is er nog steeds en de sluimerstand lijkt er ook weer af. Als kers op de taart roepen ondernemersorganisaties bedrijven op om de basis regels weer te gaan volgen om de oploop van het aantal besmettingen te beperken. Wat moet er nu gebeuren? Volgens Diederik Jekel moet de overheid in ieder geval niet te lang wachten met nieuwe maatregelen. Je hoort het in bovenstaande video van RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV