5 tegen 5 vanaf vrijdag terug bij SBS6: kandidaat in de war over geslacht eigen kind

5 tegen 5 vanaf vrijdag terug bij SBS6: kandidaat in de war over geslacht eigen kind

Vrijdag in 5 tegen 5 is Jean-Paul van team Bromance even in verwarring omtrent het geslacht van zijn eigen kind. Is het een jongen, nee een meisje! Volgens Gordon maakt het tegenwoordig niet uit: "Het kan altijd nog een jongetje worden". Bekijk hieronder het hilarische fragment.

<em>5 tegen 5</em> vanaf vrijdag terug bij SBS6: kandidaat in de war over geslacht eigen kind Vrijdag in 5 tegen 5 is Jean-Paul van team Bromance even in verwarring omtrent het geslacht van zijn eigen kind. Is het een jongen, nee een meisje! Volgens Gordon maakt het tegenwoordig niet uit: "Het kan altijd nog een jongetje worden". Bekijk hieronder het hilarische fragment. 5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Zien: Gordon komt in 5 Tegen 5 niet meer bij van het lachen na sexy antwoord Bekijk deze video » 5 Tegen 5 gemist? Gordon komt niet meer bij om antwoord over energiebesparing Bekijk deze video »

5 Tegen 5 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV