Minister Mark Harbers in Op1 over luchtvaart: "Schiphol moet fors krimpen"

Minister Mark Harbers in Op1 over luchtvaart: "Schiphol moet fors krimpen"

Vrijdag 24 juni 2022 om 23:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Minister <em>Mark Harbers</em> in <em>Op1</em> over luchtvaart: &quot;Schiphol moet fors krimpen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Schiphol moet fors krimpen en het besluit over de opening van Lelystad Airport wordt nog eens twee jaar uitgesteld. Dat besloot het kabinet vandaag in de ministerraad: "Als je hart hebt voor de luchtvaart in Nederland dan zul je ook op tijd moeten zorgen dat de basis onder die luchtvaart weer op orde is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Minister Mark Harbers in Op1 over luchtvaart: "Schiphol moet fors krimpen"

Schiphol moet fors krimpen en het besluit over de opening van Lelystad Airport wordt nog eens twee jaar uitgesteld. Dat besloot het kabinet vandaag in de ministerraad: "Als je hart hebt voor de luchtvaart in Nederland dan zul je ook op tijd moeten zorgen dat de basis onder die luchtvaart weer op orde is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's