Video: peperdure Porsche total loss door zware aanrijding in Heeze

Video: peperdure Porsche total loss door zware aanrijding in Heeze

Zaterdag 25 juni 2022 om 12:13

Video: peperdure Porsche <em>total loss</em> door zware aanrijding in Heeze Een nachtelijke autorit met een Porsche is een duur grapje geworden voor de bestuurder, toen hij tegen een boom crashte in het Brabantse Heeze. De twee inzittenden raakten gewond, ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle Bekijk deze video » Video: Boze boeren op verschillende plekken onaangekondigd de weg op Bekijk deze video » Video: dodelijke steekpartij in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil Bekijk deze video » Prinses Amalia over komende staatsbezoeken: 'Focus ligt op studeren' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een nachtelijke autorit met een Porsche is een duur grapje geworden voor de bestuurder, toen hij tegen een boom crashte in het Brabantse Heeze. De twee inzittenden raakten gewond, ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's