Video: Boze boeren op verschillende plekken onaangekondigd de weg op

Video: Boze boeren op verschillende plekken onaangekondigd de weg op

Video: <em>Boze boeren</em> op verschillende plekken <em>onaangekondigd</em> de weg op In de provincie Noord-Brabant en op andere plekken in het land zijn vrijdagavond onaangekondigde boerenacties tegen de stikstofplannen van het kabinet geweest of nog gaande. De boeren stonden met trekkers bij op- en afritten van wegen, waaronder enkele snelwegen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video) Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander openhartig over stikstofcrisis: "Boeren draag ik in mijn hart" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In de provincie Noord-Brabant en op andere plekken in het land zijn vrijdagavond onaangekondigde boerenacties tegen de stikstofplannen van het kabinet geweest of nog gaande. De boeren stonden met trekkers bij op- en afritten van wegen, waaronder enkele snelwegen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV