Video: Edwin van der Toolen zingt Morgen Wordt Alles Anders in De Hollandse Nieuwe

Video: Edwin van der Toolen zingt Morgen Wordt Alles Anders in De Hollandse Nieuwe

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

Video: Edwin van der Toolen zingt <em>Morgen Wordt Alles Anders</em> in <em>De Hollandse Nieuwe</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 26 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Volkszanger Edwin van der Toolen zingt de klassieker Morgen Wordt Alles Anders van Bonnie St. Claire in De Hollandse Nieuwe. Gaat het hem lukken om een finaleplaats te bemachtigen? Bekijk het optreden hierboven. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volkszanger Edwin van der Toolen zingt de klassieker Morgen Wordt Alles Anders van Bonnie St. Claire in De Hollandse Nieuwe. Gaat het hem lukken om een finaleplaats te bemachtigen? Bekijk het optreden hierboven.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV