De Hollandse Nieuwe: Marlane zingt Als Je Alles Weet en vergeet de tekst (video)

De Hollandse Nieuwe: Marlane zingt Als Je Alles Weet en vergeet de tekst (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 25 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em>: Marlane zingt <em>Als Je Alles Weet</em> en vergeet de tekst (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 25 juni. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Marlane Dirksen zingt in De Hollandse Nieuwe het André Hazes-nummer Als Je Alles Weet. Alleen gaat het met de tekst niet helemaal goed. Bekijk het optreden hierboven. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Marlane Dirksen zingt in De Hollandse Nieuwe het André Hazes-nummer Als Je Alles Weet. Alleen gaat het met de tekst niet helemaal goed. Bekijk het optreden hierboven.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV