Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Klassiekers met Kleinsma laat Youp van 't Hek zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Wat zijn zijn muzikale voorkeuren, door wie werd hij geïnspireerd en wat maakt een lied zo goed volgens Youp? Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek zingt 'Kees' van Frans Halsema Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Youp van 't Hek en Simone Kleinsma zingen duet Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma gemist? Simone Kleinsma treedt op met 'Ik heb geen spijt' Bekijk deze video » Annie M.G. SchmidtDe aflevering wordt door Simone afgetrapt met het nummer 'Ik heb geen spijt' van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. Bannink en Schmidt staan hoog in het vaandel bij Youp, waarom is dat? En hoe was het om de grote Bannink te mogen ontmoeten? Grote voorbeelden van Youp blijken onder anderen Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Ivo de Wijs en Adèle Bloemendaal te zijn. Mart HoogkamerOok namen als Harrie Jekkers, Clouseau en Brigitte Kaandorp komen in deze aflevering aan bod. 'Kees' van Frans Halsema wordt door Youp ten gehore gebracht en de aflevering wordt afgesloten met een - naar eigen zeggen - zinderend duet. Youp en Simone zingen samen 'Er is altijd wel een meisje'. Maar waarom is Youp eigenlijk jaloers op het liedje 'Ik ga zwemmen' van Mart Hoogkamer? Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen 'Never nooit meer' van Gordon Bekijk deze video » Video: Van der Laan & Woe zingen Kom je bij me? in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van Klassiekers met Kleinsma laat Youp van 't Hek zijn keuzes horen uit het rijke archief van de Nederlandse muziek. Wat zijn zijn muzikale voorkeuren, door wie werd hij geïnspireerd en wat maakt een lied zo goed volgens Youp?

Annie M.G. Schmidt
De aflevering wordt door Simone afgetrapt met het nummer 'Ik heb geen spijt' van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. Bannink en Schmidt staan hoog in het vaandel bij Youp, waarom is dat? En hoe was het om de grote Bannink te mogen ontmoeten? Grote voorbeelden van Youp blijken onder anderen Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Ivo de Wijs en Adèle Bloemendaal te zijn.

Mart Hoogkamer
Ook namen als Harrie Jekkers, Clouseau en Brigitte Kaandorp komen in deze aflevering aan bod. 'Kees' van Frans Halsema wordt door Youp ten gehore gebracht en de aflevering wordt afgesloten met een - naar eigen zeggen - zinderend duet. Youp en Simone zingen samen 'Er is altijd wel een meisje'. Maar waarom is Youp eigenlijk jaloers op het liedje 'Ik ga zwemmen' van Mart Hoogkamer?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV