Luuk Dresen (27) overleden: bekijk uitreiking &C Talent Award van Chantal Janzen

Luuk Dresen (27) overleden: bekijk uitreiking &C Talent Award van Chantal Janzen

Maandag 27 juni 2022 om 14:36

Maandag is het droevige nieuws bekendgemaakt dat Luuk Dresen (27) is overleden. Luuk is onder anderen bekend als podcastmaker en van de YouTube-serie Nieuwe Gasten. Het is niet bekend waaraan hij is overleden. In het bericht op zijn Instagram-pagina valt te lezen dat zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren abrupt tot een einde is gekomen. Chantal Janzen bedankt Luuk via Instagram voor alle mooie momenten. “Lieve Luuk wat zul jij een onvoorstelbare hoeveelheid aan dierbaren met groot verdriet achterlaten, want jij was volgens mij geliefd bij zovelen.” Vorig jaar reikte zij aan Luuk nog de &C Talent of the year award uit.

Bekijk hoe Chantal Janzen de &C Talent of the year award aan Luuk Dresen overhandigt in de video hieronder. Onderaan deze pagina vind je het social media-bericht van Chantal Janzen over het overlijden van Luuk Dresen.

<em>Luuk Dresen</em> (27) overleden: bekijk uitreiking &amp;C Talent Award van Chantal Janzen Maandag is het droevige nieuws bekendgemaakt dat Luuk Dresen (27) is overleden. Luuk is onder anderen bekend als podcastmaker en van de YouTube-serie Nieuwe Gasten. Het is niet bekend waaraan hij is overleden. In het bericht op zijn Instagram-pagina valt te lezen dat zijn droom om anderen te vermaken, raken en inspireren abrupt tot een einde is gekomen. Chantal Janzen bedankt Luuk via Instagram voor alle mooie momenten. “Lieve Luuk wat zul jij een onvoorstelbare hoeveelheid aan dierbaren met groot verdriet achterlaten, want jij was volgens mij geliefd bij zovelen.” Vorig jaar reikte zij aan Luuk nog de &C Talent of the year award uit. Bekijk hoe Chantal Janzen de &C Talent of the year award aan Luuk Dresen overhandigt in de video hieronder. Onderaan deze pagina vind je het social media-bericht van Chantal Janzen over het overlijden van Luuk Dresen. Nienke Plas reageert op geruchten vreemdgaan Resley: "Hoge bomen vangen veel wind" Bekijk deze video » YouTuber Luuk Dresen (27) overleden, bekijk hem in Nieuwe Gasten Bekijk deze video »
Entertainment :
Luuk Dresen (27) overleden: bekijk uitreiking &C Talent Award van Chantal Janzen

Actuele video's

Meer actuele video's