Nienke Plas reageert op geruchten vreemdgaan Resley: "Hoge bomen vangen veel wind"

Nienke Plas reageert op geruchten vreemdgaan Resley: "Hoge bomen vangen veel wind"

Donderdag 9 juni 2022 om 22:39

Nienke Plas gelooft niets van de geruchten over het vermeende vreemdgaan van haar grote liefde Resley. Verschillende juicekanalen kwamen vandaag met het nieuws dat de vriend van Nienke een aantal weken geleden was vreemdgegaan op een verjaardag in Amsterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nienke Plas</em> reageert op geruchten <em>vreemdgaan Resley</em>: &quot;Hoge bomen vangen veel wind&quot; Nienke Plas gelooft niets van de geruchten over het vermeende vreemdgaan van haar grote liefde Resley. Verschillende juicekanalen kwamen vandaag met het nieuws dat de vriend van Nienke een aantal weken geleden was vreemdgegaan op een verjaardag in Amsterdam. Tekst gaat verder onder de video. Nienke Plas reageertDe Youtuber plaatst een aantal foto's en een filmpje, waarop zij grappig poseren. Hierbij schrijft ze grapjes als 'Hoge bomen vangen veel wind' en 'Wanneer een andere teef zijn aandacht krijgt'. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Nienke Plas reageert
De Youtuber plaatst een aantal foto's en een filmpje, waarop zij grappig poseren. Hierbij schrijft ze grapjes als 'Hoge bomen vangen veel wind' en 'Wanneer een andere teef zijn aandacht krijgt'.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's