Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Voor hetzelfde geld: gezinnetje stichten in Zeeland

Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Voor hetzelfde geld maakt Natasja Froger kennis met het stel Faris en Ishani. Zij willen graag verhuizen, maar waar naartoe? Froger probeert de keuze een beetje te vergemakkelijken. Alle fragmenten uit deze uitzending Voor Hetzelfde Geld: Haags stel heeft behoefte aan meer ruimte en rust na heftig ongeluk Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld: krijgen Faris en Ishani het huis waar ze verliefd op zijn geworden? Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld: "Vlissingen is geen Den Haag" Bekijk deze video » OptiesIn Voor hetzelfde geld laat Froger zien welke huizen je voor een bepaald budget op verschillende plekken in het land kunt kopen. Met de crisis op de huizenmarkt in het achterhoofd willen velen de grote stad namelijk verlaten om zich te vestigen op het platteland. De vraag is alleen: zal het leven in een dorp ze wel bevallen? Den HaagOm daarachter te komen gaan de gezinnen ook 'proefwonen'. Deze week doen Faris en Ishani mee aan het programma. Zij willen niet langer in Den Haag wonen, maar in plaats daarvan een gezinnetje stichten in Zeeland. Daar hebben ze genoeg kamers voor nodig. Na een heftig ongeluk heeft Ishani ook behoefte aan rust. Gaan zij die rust vinden aan de Zeeuwse kust? Bekijk ook Voor Hetzelfde Geld: "In Haarlem alleen een rijtjeswoning voor 650.000 euro" (video) Bekijk deze video » Dinsdag in Voor Hetzelfde Geld: vinden Andrea en Annelies hun droomhuis? Bekijk deze video »
Uitzending :
Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Voor hetzelfde geld maakt Natasja Froger kennis met het stel Faris en Ishani. Zij willen graag verhuizen, maar waar naartoe? Froger probeert de keuze een beetje te vergemakkelijken.

Opties
In Voor hetzelfde geld laat Froger zien welke huizen je voor een bepaald budget op verschillende plekken in het land kunt kopen. Met de crisis op de huizenmarkt in het achterhoofd willen velen de grote stad namelijk verlaten om zich te vestigen op het platteland. De vraag is alleen: zal het leven in een dorp ze wel bevallen?

Den Haag
Om daarachter te komen gaan de gezinnen ook 'proefwonen'. Deze week doen Faris en Ishani mee aan het programma. Zij willen niet langer in Den Haag wonen, maar in plaats daarvan een gezinnetje stichten in Zeeland. Daar hebben ze genoeg kamers voor nodig. Na een heftig ongeluk heeft Ishani ook behoefte aan rust. Gaan zij die rust vinden aan de Zeeuwse kust?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voor hetzelfde geld


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV