Zien: Paolo Nutini zingt 'Through the Echoes' live bij Humberto

Zien: Paolo Nutini zingt 'Through the Echoes' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Paolo Nutini</em> zingt 'Through the Echoes' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Paolo Nutini is stilletjes uitgegroeid tot een fenomeen. Zijn nummer 'Iron Sky' staat al jaren hoog in de Top 2000 en velen herinneren zich nog zijn doorbraak met 'New Shoes' in 2007. Dinsdag was de Schotse singer/songwriter te gast bij Humberto om zijn eerste album in acht (!) jaar te promoten. Nutini bracht zijn nieuwe single 'Through the Echoes' live ten gehore. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Paolo Nutini zingt 'Through the Echoes' live bij Humberto

Paolo Nutini is stilletjes uitgegroeid tot een fenomeen. Zijn nummer 'Iron Sky' staat al jaren hoog in de Top 2000 en velen herinneren zich nog zijn doorbraak met 'New Shoes' in 2007. Dinsdag was de Schotse singer/songwriter te gast bij Humberto om zijn eerste album in acht (!) jaar te promoten. Nutini bracht zijn nieuwe single 'Through the Echoes' live ten gehore.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV