Keuringsdienst van waarde over 1+1 gratis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over 1+1 gratis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Keuringsdienst van waarde: 1+1 gratis

Keuringsdienst van waarde over 1+1 gratis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond wordt in Keuringsdienst van waarde een bekend reclamefenomeen tegen het licht gehouden: 1+1 gratis. We hebben allemaal weleens van die aanbiedingen gezien, maar wat is de werking hierachter eigenlijk? De Keuringsdienst gaat op onderzoek uit. GratisJe kan geen folder meer openslaan of de acties vliegen je om de oren. Tweede voor de halve prijs, tweede voor een euro, 50% korting, stapelkorting, probeerprijsje. Maar er is één actie die de kroon spant: 1+1. Koop er een, krijg er een gratis. Bij sommige producten zelfs het hele jaar door. Dichte deurenHoe kan dit? Hoe kunnen winkels áltijd een shampoo, tandpasta of wasmiddel gratis weggeven? Zijn we op verborgen filantropie gestuit? Is het de winkelier die zo aardig is, of de fabrikant? De Keuringsdienst probeert dit uit te zoeken maar stuit vooral op dichte deuren van producenten en winkels. Het is een geheim, die 1+1. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: Wat maakt plantaardige yoghurt zo duur? (video) Bekijk deze video » Lieke van Lexmond in Op1 over neppe edelstenen: "Wij zijn ook overvallen door het nieuws" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond wordt in Keuringsdienst van waarde een bekend reclamefenomeen tegen het licht gehouden: 1+1 gratis. We hebben allemaal weleens van die aanbiedingen gezien, maar wat is de werking hierachter eigenlijk? De Keuringsdienst gaat op onderzoek uit.

Gratis
Je kan geen folder meer openslaan of de acties vliegen je om de oren. Tweede voor de halve prijs, tweede voor een euro, 50% korting, stapelkorting, probeerprijsje. Maar er is één actie die de kroon spant: 1+1. Koop er een, krijg er een gratis. Bij sommige producten zelfs het hele jaar door.

Dichte deuren
Hoe kan dit? Hoe kunnen winkels áltijd een shampoo, tandpasta of wasmiddel gratis weggeven? Zijn we op verborgen filantropie gestuit? Is het de winkelier die zo aardig is, of de fabrikant? De Keuringsdienst probeert dit uit te zoeken maar stuit vooral op dichte deuren van producenten en winkels. Het is een geheim, die 1+1.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV