Bijzonder cadeautje in Lange Leve De Liefde: likeur 'pik-an-de-lippe'

Bijzonder cadeautje in Lange Leve De Liefde: likeur 'pik-an-de-lippe'

In Lange Leve De Liefde nemen veel daters een cadeautje mee om gelijk een goede indruk te maken. In deze aflevering komt de dame uit Deventer, en daarom heeft ze een heel bijzonder drankje meegenomen, likeur met de naam 'pik-an-de-lippe'. Gelukkig lijkt het presentje wel in de smaak te vallen...

Bekijk de video van Lange Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Bijzonder cadeautje in <em>Lange Leve De Liefde</em>: likeur 'pik-an-de-lippe' In Lange Leve De Liefde nemen veel daters een cadeautje mee om gelijk een goede indruk te maken. In deze aflevering komt de dame uit Deventer, en daarom heeft ze een heel bijzonder drankje meegenomen, likeur met de naam 'pik-an-de-lippe'. Gelukkig lijkt het presentje wel in de smaak te vallen... Bekijk de video van Lange Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: "Ik ben en blijf een vent dus ik kijk met m'n ogen" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: "Ik vind jou wel veel" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV