Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet

Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Voorbeschouwing <em>Tour de France</em> bij Humberto: <em>Tadej Pogacar</em> is topfavoriet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Woensdag werd bij Humberto alvast vooruitgeblikt op de Tour de France, die vrijdagmiddag van start gaat in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Podcastmaker Tom Nederend heeft een algoritme bedacht waarmee hij de uitslag van de Tour nauwkeurig kan voorspellen, maar over de topfavoriet is weinig twijfel: Tadej Pogacar zal - als alles meezit - de Tour waarschijnlijk winnen. Nederend tipt wel Aleksandr Vlasov voor het algemeen klassement, een renner die niet bij iedereen bekend zal zijn maar wel hoge ogen kan gooien. Pluspunt: hij heeft onlangs als corona gehad. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Voorbeschouwing Tour de France bij Humberto: Tadej Pogacar is topfavoriet

Woensdag werd bij Humberto alvast vooruitgeblikt op de Tour de France, die vrijdagmiddag van start gaat in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Podcastmaker Tom Nederend heeft een algoritme bedacht waarmee hij de uitslag van de Tour nauwkeurig kan voorspellen, maar over de topfavoriet is weinig twijfel: Tadej Pogacar zal - als alles meezit - de Tour waarschijnlijk winnen. Nederend tipt wel Aleksandr Vlasov voor het algemeen klassement, een renner die niet bij iedereen bekend zal zijn maar wel hoge ogen kan gooien. Pluspunt: hij heeft onlangs als corona gehad.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV