Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’

Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’

Donderdag 30 juni 2022 om 09:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Janny Knol, politiechef Eenheid Oost-Nederland, vertelt bij Humberto meer over het geweld van demonstrerende boeren van de afgelopen dagen tegen de politie. Er wordt gesproken over onder anderen ‘poging tot doodslag’. Knol vertelt dat er met grote hamers op politieauto’s werd geslagen, tractoren reden in op politiewagens en motorrijders werden met stenen bekogeld. “Dat zijn gewoon levensbedreigende situaties en dat gaat alle grenzen te buiten.”

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Janny Knol, politiechef Eenheid Oost-Nederland, vertelt bij Humberto meer over het geweld van demonstrerende boeren van de afgelopen dagen tegen de politie. Er wordt gesproken over onder anderen ‘poging tot doodslag’. Knol vertelt dat er met grote hamers op politieauto’s werd geslagen, tractoren reden in op politiewagens en motorrijders werden met stenen bekogeld. “Dat zijn gewoon levensbedreigende situaties en dat gaat alle grenzen te buiten.” Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: ‘Geweld van boeren tegen politie overschrijdt alle grenzen’

Actuele video's

Meer actuele video's