I Want Your Song gemist? Shalisa van der Laan zingt Ik Weet Nu Hoe voor Sanne Hans

I Want Your Song gemist? Shalisa van der Laan zingt Ik Weet Nu Hoe voor Sanne Hans

Hieronder zie je een fragment van uit I Want Your Song van vrijdag 1 juli. Je kan de hele uitzending van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Want Your Song</em> gemist? Shalisa van der Laan zingt <em>Ik Weet Nu Hoe</em> voor Sanne Hans Hieronder zie je een fragment van uit I Want Your Song van vrijdag 1 juli. Je kan de hele uitzending van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv. Shalisa van der Laan zong vrijdag in I Want Your Song haar eigen nummer Ik Weet Nu Hoe voor Sanne Hans, in de hoop dat zij haar nummer uitkiest om als single uit te brengen. Bekijk de pitch in bovenstaande video. Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Shalisa van der Laan zong vrijdag in I Want Your Song haar eigen nummer Ik Weet Nu Hoe voor Sanne Hans, in de hoop dat zij haar nummer uitkiest om als single uit te brengen. Bekijk de pitch in bovenstaande video.

Het nieuwe programma I Want Your Song is vanaf vrijdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV