NOS Voetbal Nederland - Finland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nederland - Finland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nederland - Finland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 18.00 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Finland, het 'uitzwaaiduel' van de Oranjeleeuwinnen in De Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. MoeizaamDe voorbereiding van de Oranjeleeuwinnen op het EK, dat wordt gehouden in Engeland en op 6 juli begint, verloopt behoorlijk moeizaam. Sinds het afscheid van Sarina Wiegman heeft de nieuwe bondscoach Mark Parsons de boel nog niet op de rit. Dat resulteerde onder meer in een forse 5-1 nederlaag tegen Engeland, dat nu gecoacht wordt door Wiegman. RevancheDinsdagavond namen de voetbalvrouwen voorzichtig revanche, want Belarus werd in een lege Grolsch Veste - vanwege de gevoelige geopolitieke situatie - met 3-0 verslagen. Toch is ook deze uitslag ietwat teleurstellend, want Belarus behoort absoluut niet tot de sterkste landen van Europa. Hoe zal Oranje vanavond voor de dag komen tegen Finland? :[broadcast:videos](ids:"466084,465065" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Zaterdag 2 juli 2022 om 18:52

Voorbeschouwing en vanaf 18.00 uur live verslag van de wedstrijd Nederland - Finland, het 'uitzwaaiduel' van de Oranjeleeuwinnen in De Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Moeizaam
De voorbereiding van de Oranjeleeuwinnen op het EK, dat wordt gehouden in Engeland en op 6 juli begint, verloopt behoorlijk moeizaam. Sinds het afscheid van Sarina Wiegman heeft de nieuwe bondscoach Mark Parsons de boel nog niet op de rit. Dat resulteerde onder meer in een forse 5-1 nederlaag tegen Engeland, dat nu gecoacht wordt door Wiegman.

Revanche
Dinsdagavond namen de voetbalvrouwen voorzichtig revanche, want Belarus werd in een lege Grolsch Veste - vanwege de gevoelige geopolitieke situatie - met 3-0 verslagen. Toch is ook deze uitslag ietwat teleurstellend, want Belarus behoort absoluut niet tot de sterkste landen van Europa. Hoe zal Oranje vanavond voor de dag komen tegen Finland?

:[broadcast:videos](ids:"466084,465065" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's