ZIEN: Fabio Jakobsen wint tweede etappe Tour de France, Wout van Aert pakt gele trui

ZIEN: Fabio Jakobsen wint tweede etappe Tour de France, Wout van Aert pakt gele trui

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Fabio Jakobsen heeft bij zijn debuut in de Tour de France de eerste massasprint van deze editie gewonnen. Jakobsen sprintte in de laatste meters nog voorbij Wout van Aert en Mads Pedersen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Gele trui
Jakobsen was na een etappe over ruim 202 kilometer van Roskilde naar Nyborg nipt sneller dan Van Aert. De ogen waren de hele dag gericht op de Grote Beltbrug, waar waaiervorming uitbleef. In de laatste kilometers van de etappe was er nog wel een massale valpartij, met onder andere tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar.

De tweede etappe van de Tour de France 2022 was op zaterdag 2 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

ZIEN: Fabio Jakobsen wint tweede etappe <em>Tour de France</em>, Wout van Aert pakt gele trui Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022. Fabio Jakobsen heeft bij zijn debuut in de Tour de France de eerste massasprint van deze editie gewonnen. Jakobsen sprintte in de laatste meters nog voorbij Wout van Aert en Mads Pedersen. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Gele truiJakobsen was na een etappe over ruim 202 kilometer van Roskilde naar Nyborg nipt sneller dan Van Aert. De ogen waren de hele dag gericht op de Grote Beltbrug, waar waaiervorming uitbleef. In de laatste kilometers van de etappe was er nog wel een massale valpartij, met onder andere tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar. De tweede etappe van de Tour de France 2022 was op zaterdag 2 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Live stream Tour de France etappe 2 (Roskilde - Nyborg) Bekijk deze video » Bekijk de hoogtepunten Tour de France 2022 - etappe 1 Bekijk deze video » Video: enthousiaste fans wanneer Vingegaard voorbij komt (Tour de France 2022) Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Fabio Jakobsen wint tweede etappe Tour de France, Wout van Aert pakt gele trui


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV