RTL Boulevard: Tim Hofman komt met 'festivalversie van #BOOS-uitzending' (video)

RTL Boulevard: Tim Hofman komt met 'festivalversie van #BOOS-uitzending' (video)

<em>RTL Boulevard</em>: Tim Hofman komt met 'festivalversie van <em>#BOOS</em>-uitzending' (video) De online serie #BOOS van Tim Hofman is een mega succes, zeker met de aflevering Tim de misstanden bij The Voice of Holland aan de kaak stelde. Hij won er een Zilveren Nipkowschijf mee. Goed nieuws voor de fans: Tim en zijn team gaan het land in met #BOOS on Tour. Het moet een soort festivalversie van de YouTube-afleveringen te worden. RTL Boulevard sprak Hofman. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard gemist? 'Boerenprotesten neigen naar terreur' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: BLØF-mannen opgelucht om weer op Concert at SEA te staan (video) Bekijk deze video » Video: finalisten Domino Challenge op van de zenuwen voor finale Bekijk deze video » RTL Boulevard: drama Addy van den Krommenacker, jurken niet aangekomen bij modeshow Bekijk deze video » Video: Max Verstappen uitgejoeld in Engeland na kwalificatie Grand Prix Bekijk deze video » RTL Boulevard: kabinet trekt geld uit om jongeren uit criminaliteit te houden (video) Bekijk deze video » Nielson in RTL Boulevard: 'Muziek hielp bij verwerking van rouwproces' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Tim Hofman komt met 'festivalversie van #BOOS-uitzending' (video)

De online serie #BOOS van Tim Hofman is een mega succes, zeker met de aflevering Tim de misstanden bij The Voice of Holland aan de kaak stelde. Hij won er een Zilveren Nipkowschijf mee. Goed nieuws voor de fans: Tim en zijn team gaan het land in met #BOOS on Tour. Het moet een soort festivalversie van de YouTube-afleveringen te worden. RTL Boulevard sprak Hofman.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV