Het Jachtseizoen: NS-personeel boos op Sander Lantinga en Jan Versteegh (video)

Het Jachtseizoen: NS-personeel boos op Sander Lantinga en Jan Versteegh (video)

Zaterdag 2 juli 2022 om 21:34

<em>Het Jachtseizoen</em>: NS-personeel boos op Sander Lantinga en Jan Versteegh (video) Sander Lantinga en Jan Versteegh waren op de vlucht voor de heren van Stuk TV in de laatste aflevering van Het Jachtseizoen. Het duo maakte echter het personeel van de NS niet heel blij door te reizen zonder kaartje. Al snel krijgen ze het aan de stok met een praatpaal. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.
TV :

Sander Lantinga en Jan Versteegh waren op de vlucht voor de heren van Stuk TV in de laatste aflevering van Het Jachtseizoen. Het duo maakte echter het personeel van de NS niet heel blij door te reizen zonder kaartje. Al snel krijgen ze het aan de stok met een praatpaal.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's