Het Jachtseizoen: NS-personeel boos op Sander Lantinga en Jan Versteegh (video)

Het Jachtseizoen: NS-personeel boos op Sander Lantinga en Jan Versteegh (video)

<em>Het Jachtseizoen</em>: NS-personeel boos op Sander Lantinga en Jan Versteegh (video) Sander Lantinga en Jan Versteegh waren op de vlucht voor de heren van Stuk TV in de laatste aflevering van Het Jachtseizoen. Het duo maakte echter het personeel van de NS niet heel blij door te reizen zonder kaartje. Al snel krijgen ze het aan de stok met een praatpaal. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Alle fragmenten uit deze uitzending Bootachtervolging in Het Jachtseizoen: weten Jan en Sander te ontkomen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sander Lantinga en Jan Versteegh waren op de vlucht voor de heren van Stuk TV in de laatste aflevering van Het Jachtseizoen. Het duo maakte echter het personeel van de NS niet heel blij door te reizen zonder kaartje. Al snel krijgen ze het aan de stok met een praatpaal.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV