Bootachtervolging in Het Jachtseizoen: weten Jan en Sander te ontkomen? (video)

Bootachtervolging in Het Jachtseizoen: weten Jan en Sander te ontkomen? (video)

Zaterdag 2 juli 2022 om 21:45

Bootachtervolging in <em>Het Jachtseizoen</em>: weten Jan en Sander te ontkomen? (video) In Het Jachtseizoen zag je zaterdag hoe Sander Lantinga en Jan Versteegh uit de handen moesten blijven van de heren van StukTV. In Amsterdam proberen ze uit alle macht te vluchten op een boot. Als dat maar goed gaat... Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.
TV :

In Het Jachtseizoen zag je zaterdag hoe Sander Lantinga en Jan Versteegh uit de handen moesten blijven van de heren van StukTV. In Amsterdam proberen ze uit alle macht te vluchten op een boot. Als dat maar goed gaat...

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's