Zien: Guus Meeuwis en zijn Manon getrouwd door Robert ten Brink (video)

Zien: Guus Meeuwis en zijn Manon getrouwd door Robert ten Brink (video)

Zien: <em>Guus Meeuwis</em> en zijn <em>Manon</em> getrouwd door Robert ten Brink (video) Het feestje is compleet dit weekend: Guus Meeuwis is getrouwd met zijn nieuwe vrouw Manon Meeuwis-Meijers. Presentator Robert ten Brink mocht het huwelijk voltrekken. JurkDe eerste beelden kwamen gedurende de uitzending van RTL Boulevard binnen en natuurlijk kon het panel het niet laten daar even op te reageren: "Hallo, die jurk! Een prachtige omgeving, de Portugese Algarve." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Guus Meeuwis en Manon Meijers met tipje van de sluier over Portugese bruiloft Bekijk deze video » Video: Guus Meeuwis en Manon in het vliegtuig onderweg naar trouwlocatie Bekijk deze video »
Show :
Zien: Guus Meeuwis en zijn Manon getrouwd door Robert ten Brink (video)

Het feestje is compleet dit weekend: Guus Meeuwis is getrouwd met zijn nieuwe vrouw Manon Meeuwis-Meijers. Presentator Robert ten Brink mocht het huwelijk voltrekken.

Jurk
De eerste beelden kwamen gedurende de uitzending van RTL Boulevard binnen en natuurlijk kon het panel het niet laten daar even op te reageren: "Hallo, die jurk! Een prachtige omgeving, de Portugese Algarve."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV