Down The Road: ‘Ik vind koffiezetten met sok van Dieter niet normaal’

Down The Road: ‘Ik vind koffiezetten met sok van Dieter niet normaal’

In Down The Road moet presentator Dieter even creatief zijn. Hij wil koffiezetten, maar bij gebrek aan koffiefilters gebruikt hij zijn eigen sok. “Ben je helemaal gek geworden?”, reageert een van zijn reisgenoten. Hij is niet te spreken over de oplossing van de Vlaming. “Ik vind dat vies. Ik vind dat niet normaal met die kous van Dieter.”

Bekijk het fragment van Down The Road in de video hieronder. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Down The Road</em>: ‘Ik vind koffiezetten met sok van Dieter niet normaal’ In Down The Road moet presentator Dieter even creatief zijn. Hij wil koffiezetten, maar bij gebrek aan koffiefilters gebruikt hij zijn eigen sok. “Ben je helemaal gek geworden?”, reageert een van zijn reisgenoten. Hij is niet te spreken over de oplossing van de Vlaming. “Ik vind dat vies. Ik vind dat niet normaal met die kous van Dieter.” Bekijk het fragment van Down The Road in de video hieronder. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Kai wordt een echte 'James Bond' in Down the Road Bekijk deze video » Reisgenoten in Down The Road springen uit vliegtuig: "Dit is mijn droom!" Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV