Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het Perfecte Plaatje in Argentinië: finale

Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het zover: de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, het speciale extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Acht bekende Nederlanders waagden zich de afgelopen weken aan fotografie, maar nu zijn er nog maar drie over. Wie gaat er met de winst vandoor? Alle fragmenten uit deze uitzending Woensdag in finale Het Perfecte Plaatje Argentinië: Shoot Thomas wordt bruut verstoord Bekijk deze video » Winnaar Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Nog niet helemaal gewend aan het idee" Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Maurice gestrest als model is verdwenen Bekijk deze video » AfvallersDe afgelopen weken namen we in Het Perfecte Plaatje in Argentinië achtereenvolgens afscheid van Daphne Bunskoek, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant, Babette van Veen en Tim den Besten. Zij werden allemaal voorbijgestreefd door de finalisten, die structureel tot de beste prestaties kwamen: Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede. BoerderijDe drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis? Bekijk ook Het Perfecte Plaatje in Argentinië: wie halen de finale van dit seizoen? Bekijk deze video » Zien: Tim den Besten hoopt op "vrouw met grote borsten" in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
Uitzending :
Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is het zover: de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, het speciale extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Acht bekende Nederlanders waagden zich de afgelopen weken aan fotografie, maar nu zijn er nog maar drie over. Wie gaat er met de winst vandoor?

Afvallers
De afgelopen weken namen we in Het Perfecte Plaatje in Argentinië achtereenvolgens afscheid van Daphne Bunskoek, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant, Babette van Veen en Tim den Besten. Zij werden allemaal voorbijgestreefd door de finalisten, die structureel tot de beste prestaties kwamen: Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede.

Boerderij
De drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV