Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het zover: de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, het speciale extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Acht bekende Nederlanders waagden zich de afgelopen weken aan fotografie, maar nu zijn er nog maar drie over. Wie gaat er met de winst vandoor? AfvallersDe afgelopen weken namen we in Het Perfecte Plaatje in Argentinië achtereenvolgens afscheid van Daphne Bunskoek, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant, Babette van Veen en Tim den Besten. Zij werden allemaal voorbijgestreefd door de finalisten, die structureel tot de beste prestaties kwamen: Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede. BoerderijDe drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis? :[broadcast:videos](ids:"466749,466744" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Finale Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Woensdag 6 juli 2022 om 22:11

Vanavond is het zover: de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, het speciale extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Acht bekende Nederlanders waagden zich de afgelopen weken aan fotografie, maar nu zijn er nog maar drie over. Wie gaat er met de winst vandoor?

Afvallers
De afgelopen weken namen we in Het Perfecte Plaatje in Argentinië achtereenvolgens afscheid van Daphne Bunskoek, Renée Soutendijk, Roxanne Kwant, Babette van Veen en Tim den Besten. Zij werden allemaal voorbijgestreefd door de finalisten, die structureel tot de beste prestaties kwamen: Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede.

Boerderij
De drie finalisten verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen. Wie is de beste fotograaf en gaat met de winst naar huis?

:[broadcast:videos](ids:"466749,466744" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's