NOS EK Voetbal , Engeland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Engeland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Engeland - Oostenrijk (EK vrouwenvoetbal)

NOS EK Voetbal , Engeland - Oostenrijk eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het EK vrouwenvoetbal in Engeland van start. Het gastland komt traditioneel in actie in de openingswedstrijd; de Engelsen nemen het op tegen Oostenrijk. Het duel is om 21.00 uur live te zien op NPO 1. Old TraffordDe openingswedstrijd wordt gehouden op niet de minste locatie: Old Trafford, het stadion van Manchester United waar bijna 75.000 toeschouwers in passen. Het geeft aan welke groei het vrouwenvoetbal de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De finale wordt zelfs gespeeld op Wembley, waar plek is voor 90.000 supporters. Sarina WiegmanEngeland speelt als gastland de openingswedstrijd tegen Oostenrijk in Groep A. De andere tegenstanders in deze groep zijn het altijd uitstekende Noorwegen en Noord-Ierland. Engeland staat onder leiding van de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman; onlangs speelden ze nog tegen de Oranjeleeuwinnen, een wedstrijd die met liefst 5-1 werd gewonnen. Bekijk ook Samenvatting Engeland - Nederland (OranjeLeeuwinnen) Bekijk deze video » Video: Run Together (EK Anthem Oranjeleeuwinnen) van Stefania Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond gaat het EK vrouwenvoetbal in Engeland van start. Het gastland komt traditioneel in actie in de openingswedstrijd; de Engelsen nemen het op tegen Oostenrijk. Het duel is om 21.00 uur live te zien op NPO 1.

Old Trafford
De openingswedstrijd wordt gehouden op niet de minste locatie: Old Trafford, het stadion van Manchester United waar bijna 75.000 toeschouwers in passen. Het geeft aan welke groei het vrouwenvoetbal de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De finale wordt zelfs gespeeld op Wembley, waar plek is voor 90.000 supporters.

Sarina Wiegman
Engeland speelt als gastland de openingswedstrijd tegen Oostenrijk in Groep A. De andere tegenstanders in deze groep zijn het altijd uitstekende Noorwegen en Noord-Ierland. Engeland staat onder leiding van de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman; onlangs speelden ze nog tegen de Oranjeleeuwinnen, een wedstrijd die met liefst 5-1 werd gewonnen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV