Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries"

Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries"

Woensdag (6 juli) was het precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries bij de studio van RTL Boulevard werd neergeschoten, een aanslag die hij uiteindelijk niet overleefde. In de uitzending van Renze werd uitgebreid stilgestaan en teruggeblikt. Ook Kees van der Spek was van de partij; hij denkt nog vaak terug aan de avonturen die hij met Peter beleefde.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Spek</em> bij Renze: &quot;Ik denk vaak terug aan de avonturen met <em>Peter R. de Vries</em>&quot; Woensdag (6 juli) was het precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries bij de studio van RTL Boulevard werd neergeschoten, een aanslag die hij uiteindelijk niet overleefde. In de uitzending van Renze werd uitgebreid stilgestaan en teruggeblikt. Ook Kees van der Spek was van de partij; hij denkt nog vaak terug aan de avonturen die hij met Peter beleefde. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Geen BN'erKees en Peter genoten van hun avonturen in het buitenland; door hun team werden ze altijd met enige jaloezie de 'Redactie Buitenland' genoemd. Daar was Peter geen bekende Nederlander en kon hij lekker zichzelf zijn: 's avonds een biertje drinken in het hotel en lekker zwemmen in hun geliefde Suriname, zoals we op beelden te zien krijgen. Zo wordt ons een heel ander beeld van Peter R. de Vries voorgeschoteld. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Remco van Wijk maakt zelf medicijn tegen MS en Marcel Levi vindt het fantastisch Bekijk deze video » Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines" Bekijk deze video » Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Bekijk deze video » Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Talkshow :
Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries"

Geen BN'er
Kees en Peter genoten van hun avonturen in het buitenland; door hun team werden ze altijd met enige jaloezie de 'Redactie Buitenland' genoemd. Daar was Peter geen bekende Nederlander en kon hij lekker zichzelf zijn: 's avonds een biertje drinken in het hotel en lekker zwemmen in hun geliefde Suriname, zoals we op beelden te zien krijgen. Zo wordt ons een heel ander beeld van Peter R. de Vries voorgeschoteld.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV