Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor

Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor

Donderdag 7 juli 2022 om 09:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Kees van der Spek heeft op een bijzondere manier zijn goede vriend Peter R. de Vries herdacht. Woensdag was het precies een jaar geleden dat De Vries werd neergeschoten, in de studio van Renze vertellen Van der Spek, Herman Dubois en Saskia Belleman meer over Peter en de aanslag.

Lees verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Kees van der Spek heeft op een bijzondere manier zijn goede vriend Peter R. de Vries herdacht. Woensdag was het precies een jaar geleden dat De Vries werd neergeschoten, in de studio van Renze vertellen Van der Spek, Herman Dubois en Saskia Belleman meer over Peter en de aanslag. Lees verder onder de video. '1 juli, laatste berichtje'Van der Spek heeft jarenlang gewerkt met De Vries, en ze hadden een speciale band. Woensdag heeft hij als ‘eerbetoon’ zijn laatste appjes teruggelezen. In de studio leest hij de berichtjes voor die hij van De Vries kreeg, een paar dagen voor hij werd vermoord. "1 juli, laatste berichtje." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor

'1 juli, laatste berichtje'
Van der Spek heeft jarenlang gewerkt met De Vries, en ze hadden een speciale band. Woensdag heeft hij als ‘eerbetoon’ zijn laatste appjes teruggelezen. In de studio leest hij de berichtjes voor die hij van De Vries kreeg, een paar dagen voor hij werd vermoord. "1 juli, laatste berichtje."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's