Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor

Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Kees van der Spek heeft op een bijzondere manier zijn goede vriend Peter R. de Vries herdacht. Woensdag was het precies een jaar geleden dat De Vries werd neergeschoten, in de studio van Renze vertellen Van der Spek, Herman Dubois en Saskia Belleman meer over Peter en de aanslag.

Lees verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Kees van der Spek heeft op een bijzondere manier zijn goede vriend Peter R. de Vries herdacht. Woensdag was het precies een jaar geleden dat De Vries werd neergeschoten, in de studio van Renze vertellen Van der Spek, Herman Dubois en Saskia Belleman meer over Peter en de aanslag. Lees verder onder de video. '1 juli, laatste berichtje'Van der Spek heeft jarenlang gewerkt met De Vries, en ze hadden een speciale band. Woensdag heeft hij als ‘eerbetoon’ zijn laatste appjes teruggelezen. In de studio leest hij de berichtjes voor die hij van De Vries kreeg, een paar dagen voor hij werd vermoord. "1 juli, laatste berichtje." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Remco van Wijk maakt zelf medicijn tegen MS en Marcel Levi vindt het fantastisch Bekijk deze video » Peter Pannekoek vergelijkt Alex Ploeg met Will Ferrell: "Verschillende disciplines" Bekijk deze video » Kees van der Spek bij Renze: "Ik denk vaak terug aan de avonturen met Peter R. de Vries" Bekijk deze video » Renze: Herman Dubois sprak bericht in dat is afgespeeld bij ziekbed Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Talkshow :
Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor

'1 juli, laatste berichtje'
Van der Spek heeft jarenlang gewerkt met De Vries, en ze hadden een speciale band. Woensdag heeft hij als ‘eerbetoon’ zijn laatste appjes teruggelezen. In de studio leest hij de berichtjes voor die hij van De Vries kreeg, een paar dagen voor hij werd vermoord. "1 juli, laatste berichtje."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV