Op1 gemist? Personeel luchthaven Schiphol voelt zich niet meer veilig

Op1 gemist? Personeel luchthaven Schiphol voelt zich niet meer veilig

Vrijdag 8 juli 2022 om 00:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Personeel <em>luchthaven Schiphol</em> voelt zich niet meer veilig Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het personeel op luchthaven Schiphol voelt zich niet meer veilig tijdens het werk. Zoubida Bouljhaf werk als 23 jaar op de luchthaven en vertelt in Op1 over haar ervaringen: "Je ziet echt een kort lontje en dat gebeurt gewoon voor je neus. Je weet ook niet meer hoe je die mensen moet helpen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Personeel luchthaven Schiphol voelt zich niet meer veilig

Het personeel op luchthaven Schiphol voelt zich niet meer veilig tijdens het werk. Zoubida Bouljhaf werk als 23 jaar op de luchthaven en vertelt in Op1 over haar ervaringen: "Je ziet echt een kort lontje en dat gebeurt gewoon voor je neus. Je weet ook niet meer hoe je die mensen moet helpen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's