Kelly Weekers gewekt door man met ‘pistool’ op de oprit (Shownieuws)

Kelly Weekers gewekt door man met ‘pistool’ op de oprit (Shownieuws)

Vrijdag 8 juli 2022 om 12:46

Kelly Weekers geeft in haar 'vlog' een verbouwupdate. Vannacht heeft hun alarmsysteem de complete buurt wakker gemaakt want er stond een man met een 'pistool' op hun oprit. De voormalig Miss Nederland en echtgenote van John Ewbank legt uit wat er aan de hand was.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Kelly Weekers</em> gewekt door man met ‘pistool’ op de oprit (<em>Shownieuws</em>) Kelly Weekers geeft in haar 'vlog' een verbouwupdate. Vannacht heeft hun alarmsysteem de complete buurt wakker gemaakt want er stond een man met een 'pistool' op hun oprit. De voormalig Miss Nederland en echtgenote van John Ewbank legt uit wat er aan de hand was. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Kelly Weekers over manifesteren tijdens boek schrijven: "Dit wordt een bestseller" (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's