De Hollandse Nieuwe gemist? Edwin van der Toolen zingt Malle Babbe (video)

De Hollandse Nieuwe gemist? Edwin van der Toolen zingt Malle Babbe (video)

Zaterdag 9 juli 2022 om 23:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 9 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Edwin van der Toolen zingt <em>Malle Babbe</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 9 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Volkszanger Edwin van der Toolen zingt de klassieker Malle Babbe van Rob de Nijs in De Hollandse Nieuwe. In een bomvolle kroeg probeert hij de jury te imponeren. Bekijk het optreden hierboven. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :

Volkszanger Edwin van der Toolen zingt de klassieker Malle Babbe van Rob de Nijs in De Hollandse Nieuwe. In een bomvolle kroeg probeert hij de jury te imponeren. Bekijk het optreden hierboven.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's