Oranje Leeuwinnen gestart in Engeland: wat hebben de dames meegenomen?

Oranje Leeuwinnen gestart in Engeland: wat hebben de dames meegenomen?

Zondag 10 juli 2022 om 13:22

De Oranje Leeuwinnen speelde gisteren hun eerste wedstrijd van het EK tegen de dames uit Zweden. RTL Boulevard sprak de dames voor hun vertrek: wat nemen ze nu mee?

<em>Oranje Leeuwinnen</em> gestart in Engeland: wat hebben de dames meegenomen? De Oranje Leeuwinnen speelde gisteren hun eerste wedstrijd van het EK tegen de dames uit Zweden. RTL Boulevard sprak de dames voor hun vertrek: wat nemen ze nu mee? In 2017 wonnen de dames het EK en de sfeer van dat toernooi willen ze graag meenemen: "Ik probeer de kamer ook wel te versieren, ook wat meer Oranje te maken. Ik hoop dat iedereen ons gaat aanmoedigen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Zweden (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Oranjefans zijn zeker: 'We worden gewoon Europees kampioen' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranje Leeuwinnen gestart in Engeland: wat hebben de dames meegenomen?

In 2017 wonnen de dames het EK en de sfeer van dat toernooi willen ze graag meenemen: "Ik probeer de kamer ook wel te versieren, ook wat meer Oranje te maken. Ik hoop dat iedereen ons gaat aanmoedigen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees ook het volledige speelschema van het EK voetbal voor vrouwen.

Actuele video's

Meer actuele video's