Albert Verlinde over gezondheid Cilly Dartell: ‘Ze straalde op een feest’ (Shownieuws)

Albert Verlinde over gezondheid Cilly Dartell: ‘Ze straalde op een feest’ (Shownieuws)

Maandag 11 juli 2022 om 09:28

Albert Verlinde komt in Shownieuws met een update over de gezondheid van Cilly Dartell. De presentatrice werd jaren geleden getroffen door kanker, maar op een feest dat ze onder anderen samen met haar man gaf was ze volgens de showbizz-deskundige in zeer goede doen. “Cilly zag er zo stralend uit”, vertelt Verlinde. “Het is adrenaline, absoluut, en van tevoren je rust pakken, maar het is ook het feit dat ze een soort chemo-vakantie heeft.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Albert Verlinde over gezondheid <em>Cilly Dartell</em>: ‘Ze straalde op een feest’ (<em>Shownieuws</em>) Albert Verlinde komt in Shownieuws met een update over de gezondheid van Cilly Dartell. De presentatrice werd jaren geleden getroffen door kanker, maar op een feest dat ze onder anderen samen met haar man gaf was ze volgens de showbizz-deskundige in zeer goede doen. “Cilly zag er zo stralend uit”, vertelt Verlinde. “Het is adrenaline, absoluut, en van tevoren je rust pakken, maar het is ook het feit dat ze een soort chemo-vakantie heeft.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's