Albert Verlinde over gezondheid Cilly Dartell: ‘Ze straalde op een feest’ (Shownieuws)

Albert Verlinde over gezondheid Cilly Dartell: ‘Ze straalde op een feest’ (Shownieuws)

Albert Verlinde komt in Shownieuws met een update over de gezondheid van Cilly Dartell. De presentatrice werd jaren geleden getroffen door kanker, maar op een feest dat ze onder anderen samen met haar man gaf was ze volgens de showbizz-deskundige in zeer goede doen. “Cilly zag er zo stralend uit”, vertelt Verlinde. “Het is adrenaline, absoluut, en van tevoren je rust pakken, maar het is ook het feit dat ze een soort chemo-vakantie heeft.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Albert Verlinde over gezondheid <em>Cilly Dartell</em>: ‘Ze straalde op een feest’ (<em>Shownieuws</em>) Albert Verlinde komt in Shownieuws met een update over de gezondheid van Cilly Dartell. De presentatrice werd jaren geleden getroffen door kanker, maar op een feest dat ze onder anderen samen met haar man gaf was ze volgens de showbizz-deskundige in zeer goede doen. “Cilly zag er zo stralend uit”, vertelt Verlinde. “Het is adrenaline, absoluut, en van tevoren je rust pakken, maar het is ook het feit dat ze een soort chemo-vakantie heeft.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Cilly Dartell openhartig over heftige diagnose: ''Ik blijf optimistisch!'' Bekijk deze video » Shownieuws: zieke Cilly Dartell is dood- en doodmoe maar blijft positief Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV