Nieuwe documentaire Discovery+ biedt exclusieve inkijk in Trump-familie’ (video)

Nieuwe documentaire Discovery+ biedt exclusieve inkijk in Trump-familie’ (video)

Maandag 11 juli 2022 om 15:37

In 'films&series' bespreekt Pim Sedee op Telegraaf TV met Amerikadeskundige Raymond Mens de nieuwe serie 'Unprecedented ' over de familie Trump die vanaf deze week te zien is op Discovery+. Donald Trump en zijn kinderen worden hierin gevolgd vanaf de aanloop naar de bizarre verkiezingen van 2020 tot en met de heftige nasleep van de uitslag.

Kinderen
Volgens Raymond Mens is het interessant om te zien hoe de familie samenwerkt en zo denkt hij: "Dat Nederlanders Trump op een manier te zien krijgen waarop ze hem nog nooit hebben gezien." Mens vindt het verder bijzonder dat de kinderen aan de documentaire meewerkten waarmee ze aantonen hun vader niet te laten vallen.

Bekijk de video met het hele interview van De Telegraaf hieronder.

Nieuwe documentaire Discovery+ biedt exclusieve inkijk in <em>Trump</em>-familie’ (video) In 'films&series' bespreekt Pim Sedee op Telegraaf TV met Amerikadeskundige Raymond Mens de nieuwe serie 'Unprecedented ' over de familie Trump die vanaf deze week te zien is op Discovery+. Donald Trump en zijn kinderen worden hierin gevolgd vanaf de aanloop naar de bizarre verkiezingen van 2020 tot en met de heftige nasleep van de uitslag. KinderenVolgens Raymond Mens is het interessant om te zien hoe de familie samenwerkt en zo denkt hij: "Dat Nederlanders Trump op een manier te zien krijgen waarop ze hem nog nooit hebben gezien." Mens vindt het verder bijzonder dat de kinderen aan de documentaire meewerkten waarmee ze aantonen hun vader niet te laten vallen. Bekijk de video met het hele interview van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: nieuwe beelden van bestorming Capitool getoond bij hoorzitting Bekijk deze video » Michiel Vos over de hoorzitting tegen Donald Trump: "Weet niet of er strafzaak komt" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwe documentaire Discovery+ biedt exclusieve inkijk in Trump-familie’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's