Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Na vandaag moeten we het weer even zonder de avonturen van Peter Gillis en zijn familie doen. Wat maken ze in deze slotaflevering mee? VakantieparkenIn Familie Gillis: massa is kassa genieten we al een paar jaar van de excentrieke familie Gillis. Pater familias Peter heeft een fortuin verdiend met zijn vakantieparken, maar de familie rust niet op zijn lauweren. Ook de dertig jaar jongere vriendin van Peter, Nicol, mengt zich steeds meer in het bedrijf. Zo is in deze aflevering te zien dat ze niet tevreden is met Ruuds werk voor de pipowagens. WandeltochtVoor Peter is hét moment van de waarheid aangebroken. Hij doet mee aan een vijf kilometer lange wandeltocht, waar hij zich wekenlang op heeft voorbereid. De hele familie staat achter hem: zijn kinderen maken een spandoek, Nicol helpt hem met een goede uitrusting en hij wordt door iedereen gesponsord voor het goede doel. De grote vraag is natuurlijk: haalt Peter de finish? :[broadcast:videos](ids:"468092,468091" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond is de laatste aflevering van het zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Na vandaag moeten we het weer even zonder de avonturen van Peter Gillis en zijn familie doen. Wat maken ze in deze slotaflevering mee?

Vakantieparken
In Familie Gillis: massa is kassa genieten we al een paar jaar van de excentrieke familie Gillis. Pater familias Peter heeft een fortuin verdiend met zijn vakantieparken, maar de familie rust niet op zijn lauweren. Ook de dertig jaar jongere vriendin van Peter, Nicol, mengt zich steeds meer in het bedrijf. Zo is in deze aflevering te zien dat ze niet tevreden is met Ruuds werk voor de pipowagens.

Wandeltocht
Voor Peter is hét moment van de waarheid aangebroken. Hij doet mee aan een vijf kilometer lange wandeltocht, waar hij zich wekenlang op heeft voorbereid. De hele familie staat achter hem: zijn kinderen maken een spandoek, Nicol helpt hem met een goede uitrusting en hij wordt door iedereen gesponsord voor het goede doel. De grote vraag is natuurlijk: haalt Peter de finish?

:[broadcast:videos](ids:"468092,468091" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's