Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Kasteelvrouwe Emmy staan Emmy en Rutger weer tal van uitdagingen te wachten. De verbouwing gaat door, maar de grootste schok komt bij een fotoshoot op het chateau: één van de honden is verdwenen. SloopwerkDe financiering van het nieuwe dak is weliswaar nog niet rond, toch komen over een paar dagen de steigerbouwers naar het kasteel. Maar eerst wil Emmy zelf het nodige sloopwerk verrichten, dat scheelt immers in de kosten. Rutger kan ondertussen niet stil blijven zitten; hij heeft de liefde voor tuinieren ontdekt. Na een hectische dag willen Emmy en Rutger er een dagje tussenuit. EmotioneelNa een geslaagde dag is het zover: het kasteel wordt in de steigers gezet. Een emotioneel moment voor Emmy. Er volgt nog een emotioneel moment, want Rutger gaat terug naar Nederland. Zijn dochter, die hem komt ophalen, wordt gelijk ingezet voor promotiedoeleinden. Tijdens de fotoshoot in bruidsjurk blijkt echter één van de honden verdwenen te zijn. Er wordt een grote zoekactie op touw gezet. Wordt Jula gevonden? :[broadcast:videos](ids:"468737,464097" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Kasteelvrouwe Emmy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In een nieuwe aflevering van Kasteelvrouwe Emmy staan Emmy en Rutger weer tal van uitdagingen te wachten. De verbouwing gaat door, maar de grootste schok komt bij een fotoshoot op het chateau: één van de honden is verdwenen.

Sloopwerk
De financiering van het nieuwe dak is weliswaar nog niet rond, toch komen over een paar dagen de steigerbouwers naar het kasteel. Maar eerst wil Emmy zelf het nodige sloopwerk verrichten, dat scheelt immers in de kosten. Rutger kan ondertussen niet stil blijven zitten; hij heeft de liefde voor tuinieren ontdekt. Na een hectische dag willen Emmy en Rutger er een dagje tussenuit.

Emotioneel
Na een geslaagde dag is het zover: het kasteel wordt in de steigers gezet. Een emotioneel moment voor Emmy. Er volgt nog een emotioneel moment, want Rutger gaat terug naar Nederland. Zijn dochter, die hem komt ophalen, wordt gelijk ingezet voor promotiedoeleinden. Tijdens de fotoshoot in bruidsjurk blijkt echter één van de honden verdwenen te zijn. Er wordt een grote zoekactie op touw gezet. Wordt Jula gevonden?

:[broadcast:videos](ids:"468737,464097" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's